Yhteystiedot

Leena Välikangas
mirjami.valikangas@
gmail.com
www.leenavalikangas.
julkaisee.fi

Profiloimaton kirjani lähtee myyntiin Google-play kauppaan ja on saatavilla maailmalaajuisesti. osoite. https://play.google.com/store/books/details/Leena_Välikangas_Profiloimaton?id=cCphAwAAQBAJ


Profiloimattoman ja ajatuksia lasten ja nuorten parissa työskentelystä Peräpohjolan Opisto 23.2.2012

PROFILOIMATON, JULKISTAMISTILAISUUS POHJOIS-SUOMEN KIRJAILIJAPÄIVILLÄ 26.1.2012 klo 17.00, Kulttuurikeskus ja Oulussa Huutomerkki ry musteklubi, pe 10.2.2012 Nuclear Nightclub klo 20.

Olen Kemin Suomalaisessa kirjakaupassa 26.1. 2012 klo 12-16.30.
Ylivieskassa 16.2.2012

Kustantajani
www.kirjalabyrintti. net ja www.nordbooks.net

Profiloimaton paperikirjana tilattavissa sähköpostilla suoraan minulta.

Profiloimaton tilattavissa e-kirjana nyt www.elibris.fi. sekä www.akatee
minenkirja
kauppa.fi.
www.ellibs.fi

Novellini kokoelmassa "Huuto Yössä".
www.nordbooks.net
ilmestynyt 15.10.11

Oulun Pääkirjaston aulassa oli minikirjamessut 1.-6.9.2008 ja kirjanjulkistamis-
tilaisuus pidettiin kirjalleni 82 Kuittaa 3.9.2008.

82 Kuittaa-kirjaani saatavilla myös kirjastoista ympäri Suomea.

Tuhannet kiitokset lukijoilleni saamastani palautteesta. Hyvältä tuntuu, kun olette pitäneet kirjastani!
Luettehan myös Profiloimattoman!

Lisää minusta ja kirjoittamisestani


Lisää minusta ja kirjoittamisestani

Olen syntynyt Kemissä vuonna 1957 ja viettänyt siellä lapsuuteni ja nuoruuteni. 

1976 lukiosta hyppäsin Peräpohjolan Opistolle suorittamaan nuorisotyön tutkintoa. Sen jälkeen toimin monenlaisen nuorisotyön parissa jengityöntekijästä raittiussihteeriin ja lastenkodin ohjaajaan.

Vuonna 1981 löysin tuon elämäni "poikaystävän" ja hänen kanssaan on nyt sitten tullut riiattua kolmekymmentä vuotta. Lapsia liitosta on kaksi ja molemmat tyttäret ovat lentäneet pesästä ja muuttaneet omilleen.

Siispä koitti aika, jolloin olikin aikaa alkaa ajatella tätä nuoruuden haavetta eli julkaista kirja. Esikoiskirjani 82 Kuittaa syntyyn vaikutti todella paljon isäni kuolema 2006 syksyllä ja tuli tunne, että nyt jos koskaan hänen muistolleen ja tarinoilleen teen kirjan. Hän toimi yli 30 vuotta ammattiautoilijana. Ajatus jouluna seikkailevasta taksimiehestä alkoi kyteä ja fiktiiviset tarinat isän kertomusten siivittämänä saivat sitten kirjan kaltaisen asun.

cimg3412.jpg

Jokaiselle varmasti koittaa epäuskon hetkiä, niin minullekin.  Esiluetin 82 Kuittaa kirjaani ja sain tosi hyvää palautetta. Parhaan sanallisen palautteen sain Annelilta, joka sanoi, että sauna paloi harakoille, koska hän ei ollut malttanut lopettaa kirjan lukemista. Se oli pitänyt AHMIA loppuun. Ystäväni tukivat ja kannustivat minua ja siksipä kiitänkin heitä sydämestäni. Mitä ihminen olisikaan ilman kaltaisianne ystäviä.

Toista kirjaani Profiloimaton aloin kirjoittamaan vuonna 2008. Sykäyksen kirjaan toivat koulusurmat ja lasten ja nuorten pahoinvointi. Päätin kirjoittaa kirjan viiden nuoren suulla heidän yksinäisyydestään ja rakkaudetta jäämisestään. Sain sen valmiiksi 2009 ja lähettelin turhaan kustantamoille. Keväällä 2010 Kirjalabyrintti päätti ottaa sen julkaistavakseen kahdella sähköisellä muodolla, e-kirjana ja ns. syväkirjana. Unelmani oli toteutunut. E-kirja on ilmestynyt 2010 ja syväkirja valmistunee tulevaisuudessa.Paperiversio Nordbooksin julkaisemana ilmestyi tammikuussa 2012.

Osallistuin 2011 syksyllä Nordbooksin järjestämään rikosnovellikilpailuun Huuto Yössä ja pääsin novellillani mukaan julkaistuun kokoelmaan. Näytteen novellista voit lukea sivustoltani ja tilata sitä ositteesta www.nordbooks.net.

Profiloimattomankin syntymisestä voin kiittää perheeni, ystävieni ja ja kustantajani kannustusta. Usein unelmat vaativat toteutuakseen prosessin, johon kuuluu hyvää tuuria, omaa onnistumista ja paljon toisten antamaa tukea. Kirjoittaminen on ihanaa ja seuraava kirja on jo suunnitteilla, joskin muhii vielä pääni sisällä löytääkseen juuri sen oikean muodon.