Yhteystiedot

Leena Välikangas
mirjami.valikangas@
gmail.com
www.leenavalikangas.
julkaisee.fi

Profiloimaton kirjani lähtee myyntiin Google-play kauppaan ja on saatavilla maailmalaajuisesti. osoite. https://play.google.com/store/books/details/Leena_Välikangas_Profiloimaton?id=cCphAwAAQBAJ


Profiloimattoman ja ajatuksia lasten ja nuorten parissa työskentelystä Peräpohjolan Opisto 23.2.2012

PROFILOIMATON, JULKISTAMISTILAISUUS POHJOIS-SUOMEN KIRJAILIJAPÄIVILLÄ 26.1.2012 klo 17.00, Kulttuurikeskus ja Oulussa Huutomerkki ry musteklubi, pe 10.2.2012 Nuclear Nightclub klo 20.

Olen Kemin Suomalaisessa kirjakaupassa 26.1. 2012 klo 12-16.30.
Ylivieskassa 16.2.2012

Kustantajani
www.kirjalabyrintti. net ja www.nordbooks.net

Profiloimaton paperikirjana tilattavissa sähköpostilla suoraan minulta.

Profiloimaton tilattavissa e-kirjana nyt www.elibris.fi. sekä www.akatee
minenkirja
kauppa.fi.
www.ellibs.fi

Novellini kokoelmassa "Huuto Yössä".
www.nordbooks.net
ilmestynyt 15.10.11

Oulun Pääkirjaston aulassa oli minikirjamessut 1.-6.9.2008 ja kirjanjulkistamis-
tilaisuus pidettiin kirjalleni 82 Kuittaa 3.9.2008.

82 Kuittaa-kirjaani saatavilla myös kirjastoista ympäri Suomea.

Tuhannet kiitokset lukijoilleni saamastani palautteesta. Hyvältä tuntuu, kun olette pitäneet kirjastani!
Luettehan myös Profiloimattoman!

82 KUITTAA, esikoiseni

Kirjani syntyi isäni, joka ajoi taksia yli 30 vuotta, kertomista mitä eriskummallisimmista kohtaamisista ihmisten kanssa. Henkilöt ovat täysin fiktiivisiä. Hänen tarinansa ovat olleet siemenenä kertomuksille ja lisäksi olen tietysti mukaan liittänyt henkilökohtaisia kokemuksia sekä runsaasti mielikuvitusta.

                                                    kirjan_etukansikuva.jpgb.jpg                    

Taksimies ajelee oululaisia katuja joulun aikaan ja mietiskelee omaa eronneen miehen elämäänsä ja samalla tarkkailee kyyditettäviään. Pääset kurkistamaan hetkeksi noiden kyyditettävien elämää, iloja, suruja ja millaisia luurankoja heidän kaapeistaan löytyy.

 

...Mietteidensä lomassa kuski kiinnitti huomiota naisen käsiin, jotka hermostuneesti nyppivät hansikkaiden sormia.

Suu on eri paria silimien kanssa. Suu hymmyilee, silimät eivät. Kaikkea sitä tullee mietittyä. Joutaahan tässä ajattelemaan, kun ei puhuta mittään. Aikamoiseksi ihimisanalyytikoksi sitä tässä hommassa tullee vuosien varrella. Mutta aina ei voi sannoo, onko joku ihiminen hyvä vai paha. Huumehörhöt ja muut älyttömät sitä jo näkkee päältä, vaan sitä mikä siellä puserossa kaikkein syvinnä lymyää, ei tiijä kukkaan välttämättä. Joku kyllä kertoilee hyvinkin avvoimesti asiansa, vähän niin kuin uskoutuu. Silloin on kiva ottaa kantaa ja sanoa omakin mielipitteensä. Välillä sitä saa olla psykolookinakin ihimisille. Pitäski ruveta mainostammaan, että terapiaistunto sammaan rahhaan.Täällähän on nykyään se karaoke-taksi, niin miksi ei vois olla psykoloki-taksi. Tuostakaan naisesta ei ota selevää. Nätti on kuin lintunen. Naamahan ei tosin kerro mittään. Sen tässä hommassa kuitenkin on oppinut, että..